Våre hunder

Border collien – Missie

Gojenta mi napper i skjegget
Dette er Missie – den hunden som skulle bli vår. En ting er sikkert hun var høyt elsket, og tapet av henne ulidelig vondt. Siden hun døde bare en uke før hun skulle komme til oss. Gemytt, tegninger, personlighet, interesse, kontakt, nysjerrighet aktivitetsnivå og oppmerksomhet stemte så utrolig godt, og direkte vakker var hunn og. Ja JEG synes det var det vakreste på fire ben, men det synes vel alle hundeeiere om sin hund. Jeg laget en facebook konto: Missie Canis for henne, egen webside http://Missie.vestli.tv der hun skulle være ei østfold – jente med skråblikk på livet fra en hund’s synsvinkel.

Onsdag 25 Oktober 2016
Missie hadde svelget en sten som hunn ikke klarte å kaste opp, dette førte til en kjemisk lungebetennelse, og hun måtte avlives. Jan Kvisgaard – oppdretteren kan jeg bare gi skryt til, hans medfølelse og oppfølging var eksemplarisk, og jeg kan bare gi skryt til ham. Takker for den meget gode oppfølgingen jeg har fått fra hann. Han betalte tilbake depositum og tok alle utgifter med legebesøket. Mucho Creedos

Hjemmesiden til Jan

Missie oh Missie I miss you Missie.

Border collien Lita Luna

Lita Luna
Lita Luna

Vårt andre forsøk var denne hunden – Lita Luna
Jeg besøkte opdretter og syntes nok hunn var liten, spesiellt det at det var andre hunder i kullet som var dobbelt så store, men det gjode ikke noe fordi far og mor var begg litt småvokste, ble jeg fortalt, og slo meg til ro med dette. Så nærmet det seg levering, og to dager før jeg skulle reise inn og hente valpen i Oslo ringte opdretter (som ikke var tilstede ved de to besøkene) og ville på død og liv levere valpen og det på døra mi. Kontant betaling var det eneste han kunne godta, ikke noe bank overføring nei. Så viser det seg at det er forlangt DNA test av valpene, og den meget gode faren som var brukt kanskje ikke er faren like vell. Nei her var det så mye mygel så denne valpen måtte vi gå ifra.
Og 2 000,- I tap. Når jeg vet mer om omstendighetene skal jeg komme tilbake med mer.

Bordercollien Moya

Moya har nå blitt 10 uker her er hennes første opptreden på Youtube: